Vianočné rodinné oblečenie

Komentáre (0)

Vianočné rodinné oblečenie

Vianočné rodinné oblečenie

"It’s the moste wonderful time of the year…" Spieva sa v jednej z nakrajších vianočńých piesní. A my len súhlasíme. Blíži sa to najčarovnejšie obdobie, čas Vianoc. 

A aké outfity zvoliť na vianočné sviatky? Poďme na to! 

V prvej rade sa pripravte na pohodlie…veľa času s rodinkou si priam pýta pohodlné rodinné oblečenie. Teplé pyžamko, tepláky, mikiny. Ak aj vaše deti zbožňujú, keď sa dokáž s vami zladiť, potom máme pre vás niekoľko outfitov. V kategórii mama&dieť, resp. otecko&ja si iste vyberiete. 

 

Dámske pyžamko/domáce oblečenie >>TU

Detské šaty + legínky - set >>TU

  

Dámsky sveter so stromčekom >>TU

Body s mašľou>>TU

Za nás je to pohodlná mikina spolu s tepláčkami pre deti aj maminky. A čo tak Mikulášske lízanky? Aj tento darček si deti môžu nát v čižmičke už 6.decembra. 

Najmilšie z najmilších sú však pohodlné detské body s uškami. Či už zvolíte zajačikové outfity, alebo malého Bambi, iste budete spokojní. Pre malých neznedníkov je tu zas naša novinka - body Tyranosaurus. Teplučké bavlnené kúsky, ktoré sú super “cute” aj na vianočné fotenia. 

Ak máte doma malú princeznú, Princess mikiny sú skvelým darčekom a outfitom na vianočné rodinné oblečenie. 

Čo by boli Vianoce bez medvedíkov…veľa medvedíkov!!! Tepláčky, mikiny alebo detské body? Pohodlné kúsky pre deti od narodenia po školákov. 

Ak hľadáte oblečenie na vianočné fotenie, odporúčame ísť do bielej, čevernej, ale aj čierna spolu so zelenou či inými dplnkami zlatej alebo bielej vyzerajú výborne. MUM.? DAD.? DADDY HERO? - tričko pre oteckov hrdinov a LITTLE HERO - tričko pre malých hrdinov. 

Veľký výber teplých svetríkov pre maminku a dieťatko je tiež dobrá voľba. S doplnkami a sukničkou docielite krásne kombinácie. 

Ideálny čas, kedy oznámiť tehotenstvo je práve čas Vianoc. Spravte si vianočné fotenie v tričku I MAKE CUTE BABIES a oznámte tak svetu čo sa chystá! :) MOMMY BAG je skvelým darčekom a doplnkom na tento typ fotení. S rozžiareným stromčekom v pohodlí domova tak poviete jasnú správu celému svetu! 

Vhodné sú aj mikinky COOL MOM a COOL DAD. Ak chcete narodenie bábätka oznámiť najbližším a máte už jedno dieťatko, nieje nič lepšie ako oblečenie v tričku BIG SISTER pre dievčatko alebo BIG BROTHER pre vášho synčeka. Prekvapte tak pri stromčeku babičku a dedka :)