exkluzívne hračky Cocomelon na DADOO

Komentáre (0)

exkluzívne hračky Cocomelon na DADOO

Konečne sme sa dočkali! COCOMELON hračky sú tu.

Aj Vaše deti milujú Cocomelon piesne? Najznámejší detský kanál na youtube s detskými piesňami spustil výrobu originálnych hračiek s Cocomelon tématikou. 
A nám nebolo viac treba :))

Piesne sú v rôznych tématikách - o jedení, upratovaní, o narodeninách na farme...Spievajú sa v anglickom jazyku, čím si deti jazyk skvele osvoja a naučia sa zvieratká, počítanie a základné frázy.

Ústrednou postavičkou je malý chlapček JJ, ktorého výrobca stvárnil do dokonalej hračky v rôznych podobách. 

Hračky sú CE certifikované, spĺňajú všetky požiadavky na predaj na EU trhu, prepracované do detailov. 

Vhodné sú väčšinou pre deti od 18 mesiacov. 

Našou najobľúbenješou je typický žltý školský autobus s malou postavičkou JJa. 

 

V školskom autobuse je miesto pre 6 vašich obľúbených priateľov CoComelon! Tie si viete u nás tiež samozrejme zakúpiť TU. Stačí, ako stlačíte prednú časť autobusu a ten začne hrať známu pieseň  „Wheels on the Bus“! Pohyb kolies dáva vášmu dieťatku kontrolu nad týmto zábavným a deatilne spracovaným vozidlom! 

Ďalšou skvelou novinkou je typický Cocomelon doktorský kufrík. 

Táto sada pre deti je inšpirovaná piesňami z populárnej a vzdelávacej série na YouTube CoComelon! Vaše malé dieťa si zaspieva pieseň „Doctor Checkup Song“. Táto zábavná lekárska súprava prehráva až 9 skvelých zvukov z ordinácie lekára! 

Vaše dieťa môže skontrolovať vaše srdce stetoskopom, teplotu teplomerom a injekciou vám dá bezbolestnú injekciu! Váš malý lekár môže posunúť teplomer z červenej na zelenú a dokonca stlačiť piest na injekčnej striekačke nadol! 

 

Skvelé novinky prišli práve na eshop. Sú nimi certifikované mäkkulinké hračky - logo cocomelon, ako aj malá postavička JJa. Ideálne pre detské ručičky, ako talizman, či doplnok pri spievaní. 

    

Už o pár dní sa nám naskladní exkluzívne pár kúskov noviniek - traktor s JJ postavičkou hrajúci pieseň Old mc Donalds a iné + ďalšia novinka - spievajúca detská plyšová kniha pre deti s 5 piesňami. Nezmeškajte a objednajte si tú svoju už teraz!!!

   

 

A aké Cocomelon novinky na nás ešte čakajú? 

Na eshop postupne pribúdajú aj ďalšie NOVINKY a pssssst...ďalšie na Vás ešte len čakajú! Prezradíme Vám viac...v tomto roku sa môžete tešiť aj na tieto dokonalé figúrky z dielne Cocomelon, hračky do vane, ako aj nálepky a knihy plné aktivít...Doskladní sa tiež váš obľúbený spievajúci JJ!!!