Vianočné rodinné oblečenie

Komentáre (0)

Vianočné rodinné oblečenie

Vianočné rodinné oblečenie

"It’s the moste wonderful time of the year…" Spieva sa v jednej z nakrajších vianočńých piesní. A my len súhlasíme. Blíži sa to najčarovnejšie obdobie, čas Vianoc. 

A aké outfity zvoliť na vianočné sviatky? Poďme na to! 

V prvej rade sa pripravte na pohodlie…veľa času s rodinkou si priam pýta pohodlné rodinné oblečenie. Teplé pyžamko, tepláky, mikiny. Ak aj vaše deti zbožňujú, keď sa dokáž s vami zladiť, potom máme pre vás niekoľko outfitov.

V kategórii mama&dieťa, resp. otecko&ja si iste vyberiete. 

 

Dámske pyžamko/domáce oblečenie >>TU

Detské šaty + legínky s veveričkami - set >>TU

Mikina béžová - dámy TU>>

Mikina béžová - deti TU>>

Tepláky béžové - deti TU>>

Tepláky béžové dámy TU>>

  

Dámsky sveter so stromčekom >>TU

Body s mašľou>>TU

Za nás je to pohodlná mikina spolu s tepláčkami pre deti aj maminky. A čo tak Mikulášske lízanky? Aj tento darček si deti môžu nát v čižmičke už 6.decembra. 

  

Dámska lízanková mikina>>TU

Detská lízanková mikina >>TU

Detské lízankové tepláčky >>TU

Najmilšie z najmilších sú však pohodlné detské body s uškami. Či už zvolíte zajačikové outfity, alebo malého Bambi, iste budete spokojní. Pre malých neznedníkov je tu zas naša novinka - body Tyranosaurus. Teplučké bavlnené kúsky, ktoré sú super “cute” aj na vianočné fotenia. 

DETSKÉ BODY S UŠKAMI v najnovšej new life kolekcii TU>>

Ak máte doma malú princeznú, Princess mikiny sú skvelým darčekom a outfitom na vianočné rodinné oblečenie. 

PRINCESS mikinky a deka>>TU

Čo by boli Vianoce bez medvedíkov…veľa medvedíkov!!! Tepláčky, mikiny alebo detské body? Pohodlné kúsky pre deti od narodenia po školákov s MEDVEDÍKMI NÁJDETE TU>>

Ak hľadáte oblečenie na vianočné fotenie, odporúčame ísť do bielej, červenej, ale aj čierna spolu so zelenou či inými dplnkami zlatej alebo bielej vyzerajú výborne. MUM.? DAD.? DADDY HERO? - tričko pre oteckov hrdinov a LITTLE HERO - tričko pre malých hrdinov. 

RODINNÉ OBLEČENIE NÁJDETE tu: 

- maminka & dieťatko>>

- tatinko &dieťatko>>

Veľký výber teplých svetríkov pre maminku a dieťatko je tiež dobrá voľba. S doplnkami a sukničkou docielite krásne kombinácie. 

 

Ideálny čas, kedy oznámiť tehotenstvo je práve čas Vianoc. Spravte si vianočné fotenie v tričku I MAKE CUTE BABIES a oznámte tak svetu čo sa chystá! :) MOMMY BAG je skvelým darčekom a doplnkom na tento typ fotení. S rozžiareným stromčekom v pohodlí domova tak poviete jasnú správu celému svetu! 

Vhodné sú aj mikinky COOL MOM a COOL DAD. Ak chcete narodenie bábätka oznámiť najbližším a máte už jedno dieťatko, nieje nič lepšie ako oblečenie v tričku BIG SISTER pre dievčatko alebo BIG BROTHER pre vášho synčeka. Prekvapte tak pri stromčeku babičku a dedka :)